Lázeňské a relaxační pobyty v Luhačovicích

Užijte si rodinnou dovolenou plnou zábavy v Dominikánské republice

31.05.2011 15:43

Sníte o dovolené v Dominikánské republice, kam společně vyrazíte se svými dětmi? Tato kouzelná španělsky hovořící destinace se nachází v karibské oblasti, s nádherně bílými plážemi a spoustou příjemných paprsků zlatavého slunce. Mezinárodní společnost Travelocity zařadila Dominikánskou republiku do deseti nejlepších destinací pro rodinnou dovolenou v roce 2011.

 

Dominikánská republika dnes již patří mezi snadno dostupné destinace i pro rodiny s dětmi, pro které je zde připraveno velké množství kvalitních all-inclusive hotelových resortů, zajímavých aktivit a míst, která stojí za to vidět. Všechny hotelové resorty budou vás a vaši rodinu rozmazlovat, hýčkat a jsou připraveny na návštěvu i těch nejmenších návštěvníků všech věkových kategorií. 

 

Tak, kam se vydat? Dominikánská republika nabízí hned několik míst, kam se s rodinou vypravit. Na severní části ostrova se nachází Puerto Plata s celou řadou all-inclusive hotelů, které mají pro děti připraveny dětské mini kluby (věk 4–12 let), oddělené dětské bazény, líné říčky, vodní skluzavky a další atrakce, do kterých se vaše děti doslova zamilují.  A proč nevyrazit na malou prohlídku okolí nebo se svézt lanovkou na horu Mount Isabel del Torres?

 

V blízkosti Puerto Plata se nachází Damajaqua Cascades, soubor 27 nádherných vodopádů obklopených bujnou tropickou vegetací. Při návštěvě tohoto místa je třeba počítat s tím, že návštěva je vhodná pro starší děti, neboť je zde silnější proud vody vhodný pro zdatnější plavce. Jedná se však o nádherné místo, kde můžete skočit do skalních bazénů a vychutnat si plnými doušky křišťálově průzračnou vodu. Dalším místem, které určitě stojí za návštěvu, je Ocean World Adventure Park, který je mezi rodinami velmi oblíbený, neboť si zde můžete zaplavat s delfíny nebo se s rybami potápět v krásné a čisté vodě. Pro všechny děti je vždy velkým zážitkem možnost krmení delfínů, lachtanů a žraloků. Při této příležitosti se všem malým návštěvníkům rozzáří oči. 

 

Jedinečným zážitkem pro celou vaši rodinu bude také návštěva Dolphin Islandu, ráje nádherných savců. Na malých loďkách poplujete jen pár minut od pláže směrem na otevřené moře
a dostanete se na místo určení. Po krátké instruktáži si budete moci přibližně
25 minut zaplavat společně s veselými delfíny a lachtany. Tato atrakce je vhodná pro děti od 8 let a je pro ně vždy velkým zpestřením a zážitkem. Do hotelu se budou společně s vámi vracet s rozzářenýma očima a širokým úsměvem na tváři.

Dominikánská republika je nádherně vzrušující a dobrodružnou zemí, kterou se vyplatí navštívit s dětmi všech věkových kategorií. Nikdy se zde nebudete nudit a celé vaší rodině zůstane nezapomenutelný zážitek na celý život.  Pro více informací o Dominikánské republice navštivte webové stránky www.GoDominicanRepublic.cz a začněte plánovat vaši nezapomenutelnou dovolenou na slunci: vaše děti vám za to určitě moc poděkují. Na shledanou v Dominikánské republice!

 

© 2017 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode