Lázeňské a relaxační pobyty v Luhačovicích

Vaše dovolená v lázních Luhačovice

16.06.2010 10:10

Potřebujete si pořádně odpočinout a relaxovat? Objevte lázně Luhačovice, lázeňskou perlu jižní Moravy.

Lázně Luhačovice se nachází v malebném údolí chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty. Nádherná příroda a jedinečná architektura lázeňských domů vytváří okouzlující kombinaci, která na vás určitě zapůsobí.

V lázních Luhačovice je pro všechny návštěvníky připravena široká nabídka pobytů, ať už jsou to víkendové, relaxační nebo wellness pobyty. V průběhu svého pobytu můžete vyzkoušet léčivé prameny, masáže celého těla, jodo-bromové nebo perličkové koupele. Lázně Luhačovice poskytnou vašemu unavenému tělu plnohodnotnou relaxaci a odpočinek.

Díky své poloze, mají lázně Luhačovice výborné možnosti pro strávení volného času, ať už jsou to klidné procházky po lázeňských parcích nebo kolonádách. Pokud rádi posedíte u šálku dobré kávy, pak vám lázně Luhačovice mohou nabídnout různé kavárny, cukrárny nebo restaurace.

V lázních Luhačovice se v průběhu svého wellness nebo relaxačního pobytu nebudete určitě nudit, protože po celou letní sezonu je pro návštěvníky lázní připraven bohatý kulturní program v podobě koncertů na kolonádě nebo v místním divadle.

Cestovní kancelář Lázeňské pobyty s.r.o., specializující se na wellness, relaxační a lázeňské pobyty v českých a slovenských, připravila pro letošní letní sezonu zvýhodněné prázdninové pobyty v lázních Luhačovice.

Prázdninový nebo wellness pobyt v lázních Luhačovice můžete rezervovat online na www.lazenskepobyty.cz  nebo telefonicky na 461 611 132.

 

© 2017 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode